0
Kieli
Valuutta

Pintakäsittelylinjat, maalauslinjat ja maalaamot

Pintakäsittelylinjat, maalauslinjat ja maalaamot

Spraytec Oy on valmistanut pintakäsittelylinjat, maalauslinjat ja maalaamot yli 40 vuoden ajan metalli-, muovi- ja puuteollisuudelle. Kokemusta meillä on siis useista erilaisista pinnoitettavista materiaaleista sekä maalaamoiden kokoluokista.

Suunnittelemme pintakäsittelylinjat ja maalauslinjat ja maalaamot aina yhdessä asiakkaan kanssa jotta kaikki tarpeelliset näkökulmat saadaan huomioitua. Keskeisimpiä suunnitteluun vaikuttavia kriteereitä ovat maalaamon tuotantokapasiteetti, asiakkaan haluama automaatioaste ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä käytettävissä oleva tila. 

Pyydä meidät käynnille jo kartoitusvaiheessa niin saamme yhdessä hahmotettua investoinnillesi realistiset raamit. 

Haluttuun kokonaisuuteen vaikuttaa suuresti myös millaiseen kuljetinratkaisuun päädytään ja mikä on tarkoituksenmukainen juuri teille. Erilaisista kuljetinratkaisuista löydöt lisätietoa linkin takaa.

Esikäsittely prosessi jaetaan yleensä kemialliseen ja mekaaniseen tai se voi olla yhdistelmä molemmista. Esikäsittelyprosessin valintaan vaikuttaa suuresti kappaleen geometria sekä tuotteelta vaadittu korroosioluokka.

Palaa edelliselle sivulle.

 


Odoo • Text and Image

Spraytec - pintakäsittelylinjojen ja maalaamoiden vahva toimija 

Kokemus

Henkilökuntamme on toiminut myös valmistavan teollisuuden parissa. Meillä on omakohtaista kokemusta maalamoiden vetämisestä, ostamisesta ja asentamisesta.

Ymmärrys

Vahva osaaminen ja ymmärrys siitä mikä on tärkeää teollisessa ympäristössä. 

Verkosto

Kaikkea emme tee itse - vahva kansainvälinen toimittajaverkosto.