0
Kieli
Valuutta

CFT maalauslaitteet, maaliruisku, korkeapaineruiskut

Carlisle Fluid Technologies maalauslaitteet, maaliruisku, korkeapaineruiskut

Yksi maailman suurimmista toimijoista maalauslaitteiden parissa. CFT:n tunnetuimpia brändejä ovat BINKS korkeapainepumput, kalvopumput, painastia ja DEVILBISS maaliruiskut. 

Spraytec Oy on Carlisle Fluid Technologiesin ainoa Diamond elite partner eli toisin sanoen olemme suurin maahantuoja heidän tuotteilleen Suomessa. Tuoteluetteloon.

Odoo • Text and Image
eCommerce Category Grid

DeVilbiss

DeVilbiss - brändi, johon verrataan aina ja maailmanlaajuisesti kun aletaan puhumaan maaliruiskun ja maalausjäljen laadusta. Yli 130 vuoden kokemus maaliruiskuista ja niiden kehittämisestä tekee DeVilbiss brändistä yhden arvostetuimmista maailmassa.

Lyhyt historiikki avaa lukijalle ehkä hieman paremmin mistä DeVilbiss juontaa juurensa.

Tohtori Allen DeVilbiss kehitti vuonna 1888 hajotusilmaruiskun, jolla sai helpommin lääkkeet annettua potilaille. Vuonna 1907 DeVilbiksen hajotusilmaruiskun kehittäminen sai jatkoa kun teollinen massatuotanto alkoi nostaa päätään Amerikassa ja tuotteiden teollinen pintakäsittely alkoi myös kehittyä. DeVilbiksen keksintö osoittautui erinomaiseksi tavaksi maalata autot 1920 luvulla ja siitä eteenpäin. DeVilbiss on näytellyt merkittävää myös roolia erilaisten korroosiosuojamassojen ruiskuttamisessa toisen maailman sodan aikaan.

Devilbiss - merkki jolla on siis pitkälti yli 100 vuoden historia ja osaaminen. 

Tänäpäivänä DeVilbiss valmistaa maaliruiskuja käsi- ja automaattimaalaukseen sekä maalaukseen liittyviä tarvikkeita. Devilbiss maaliruisku on toimintaperiaatteeltaan hajotusilmatoiminen. Maali syötetään matalalla paineella nestesuuttimelle ja maali atomisoidaan/hajotetaan hienoiksi maalipisaroiksi ilmalla.

Ympäristövaatimusten kiristyessä jatkuvasti myös maaliruiskujen tulee olla mahdollisimman vähäpäästöisiä. DeVilbiss tunnetaan alalla suutinteknologian ansiosta markkinoiden vähäpäästöisimpänä maaliruiskuna.

DeVilbiss edistyksellinen TRANS-TECH © -yhdistettynä HVLP teknologiaan tarjoaa parhaan mahdollisen pinnan laadun pitäen samalla ympäristövaikutukset mahdollisimman pieninä.

Odoo • Text and Image

BINKS

BINKS - on valmistanut korkeapainepumppuja, korkeapaineruiskut, kalvopumppuja ja paineastioita, maalipistooleja ja maalinkierrätysjärjestelmiä jo 1890 luvulta lähtien. Yli 130 vuoden historia valmistajan on tehnyt BINKS maailmanlaajuisesti yksi kunnioitetuimmista ja yleisimmistä pumppumerkeistä ja tunnustettu markkinajohtaja niiden valmistuksessa ja kehityksessä. BINKS korkeapainepumppuja ja korkeapaineruiskuja on käytössä kaikilla teollisuuden aloilla, telakkateollisuudesta puuteollisuuteen.

BINKS valmistaa korkeapainepumppuja, maaliruiskuja käsi- ja automaattisovelluksiin korkeapainetoimisina. Valikoimasta löytyy niin korkeapaineversiot kuin ilma-avusteiset korkeapaineruiskut. BINKS kalvopumput ja paineastiat ovat niin ikään maailmanlaajuisesti tunnettuja teollisuuden ja autoteollisuuden parissa.

 DeVilbiss ja BINKS ovat johtavia toimijoita maalauslaite, maaliruisku ja ilmasuutinteknologiassa, BINKS maalauslaite ja maaliruisku valikoima on osoitus sitoutumisesta alan kehitykseen asiakkaiden erityisvaatimukset huomioiden.

Tutustu BINKS MXL pumppuihin

Tutustu BINKS MX pumppuhin

Odoo • Text and Image
Ransburg sähköstatiikkapistooli

Harold Ransburg kehitti ensimmäisen statiikkaruiskun jo vuonna 1940. Sähköstatiikkapistoolien ja laitteiden kehityksen myötä Ransburg on johtava toimija sähköstatiikkamaalauksen parissa autoteollisuudessa ja autoteollisuuden toimittajien parissa. 

Ransburg valmistaa automaattisialaitteita ja käsilaitteita. Ransburgin valmistamia laitteita on käytössä sekä Suomessa sekä puu- että metalliteollisuuden parissa johtavien valmistajien tuotannossa. Ransburg valikoimasta löytyy niin maalauskello/maalausturbiinit, sähköstaattiset robotti- ja automaattipistoolit sekä käsimaalauksen laitteita.

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns
Ice Bell maalausturbiini

Ice bell maalauskellot -erittäin korkean pinnanlaadun vaatimustasolle sekä liuotin että vesipohjaiset tuotteet. Ice Bell 2 on erityisesti suunniteltu korkean kiintoainepitoisuuden omaavien vesipohjaisten tuotteiden ruiskuttamiseen. Lue lisää

Odoo - Sample 1 for three columns
Estaquick

Automaattiruisku pikaistukalla traverssi tai robottimaalaukseen. Sopii sekä vesi- että liuotinpohjaisille maaleille. Lue lisää

Odoo - Sample 1 for three columns
Ransflex

Ransflex on matalapainesovelluksiin tarkoitettu hajotusilmaruisku jossa latausvirta tuotetaan pistoolin sisään rakennetun turbiinin avulla. Ransflex sähköstatiikkapistooli löytyy sekä liuotin että vesipohjaisille maaleille soveltuvana.  Lue lisää