0
Kieli
Valuutta

Jauhemaalauslinja, jauhemaalauslinjat teollisuudelle

Odoo • Image and Text

Jauhemaalauslinja, jauhemaalauslinjat

Jauhemaalauslinja, jauhemaalauslinjat suunniteltaessaa ongelmana on usein se että tämän tyyppisen investoinnin läpivieminen on useimmille henkilöille ensimmäinen kerta eikä pintakäsittelyn ratkaisutkaan välttämättä ole tuttuja. Prosessoitavan tiedon määrä on suuri ja virheitä on helppo tehdä. Pääsääntöisesti jauhemaalauslinja käytettävät tekniset ratkaisut ovat yksinkertaisia ja ongelmaksi muodostuu niiden integroiminen yhteen niin että pystytään tuottamaan haluttu määrä tuotteita jotka täyttävät loppuasiakkaiden asettamat vaatimukset tuotteiden ulkonäölle, laadulle ja korroosioluokalle. 

Me Spraytecillä olemme työskennelleet sekä ostajan roolissa, pintakäsittelijän roolissa että johdon roolissa pintakäsittelylinja investoinneissa. Kokemuksestamme on hyötyä kun suunnittelet uutta jauhemaalauslinja tai vanhan modernisointia.

Jauhemaalauslinjoja toimitamme erilaisin kokoonpanoin asiakkaan tarpeiden mukaan. Linjojen suunnittelu ja valmistaminen on meidän käsialaa ja toimittajina meillä on alansa kansainvälisiä huippuja kuten Nordson, ADAL ja BRIO Fresh. 

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme hyvissä ajoin ennen jauhemaalauslinjan suunnittelua jotta saadaan yhdessä luotua puitteet tehokkaalle ja toimivalle linjalle.

Jauhemaalauslinja -  suunnittelu


Jauhemaalauslinjan suunnitteluun vaikuttaa vahvasti kappaleen koko ja paino sekä haluttu kapasiteetti ja käytettävissä oleva tila. Kaikki edellä mainitut asiat vaikuttavat kuljetinratkaisun ja maalausjärjestelmän valintaan. 

Esikäsittely prosessi jaetaan yleensä kemialliseen ja mekaaniseen tai se voi olla yhdistelmä molemmista. Esikäsittelyprosessin valintaan vaikuttaa suuresti kappaleen geometria sekä tuotteelta vaadittu korroosioluokka. Tuotteen geometria vaikuttaa toteutustapaan, onko mahdollista ja perusteltua suunnitella automaattinen ratkaisu vai tehdäänkö esikäsittely manuaalisesti.

Palaa edelliselle sivulle.