0
Kieli
Valuutta

Nordson jauhemaalauslaitteet - jauhemaalaus

Nordson CMX3 nopean värinvaihdon jauhemaalauslaitteet

Nordson on Amerikkalainen pörssiyhtiö joka valmistaa liima- ja pintakäsittelylaitteita. Nordson on ollut jauhemaalauslaitteiden edelläkävijä jo yli 50 vuoden ajan. Nordson on yrityksenä suurempi kuin kaksi suurinta kilpailijaansa yhteensä. 

Suuri osa jauhemaalauksessa käytettävistä ratkaisuista ovat Nordsonin kehittämiä ja patentoimia ratkaisuja. Tänäkin päivänä patenttien  määrä on huomattava eli rahaa palautetaan tuotekehitykseen ja sitä kautta teollisuuden prosessien kehittämiseen. 

Ole yhteydessä niin suunnitellaan juuri sinuun tarpeisiisi sopiva jauhemaalausjärjestelmä.


 

Odoo • Text and Image

Nordson Spectrum HD - värikeskus

Täysin suljettu nopean värinvaihdon automaattijärjestelmän värikeskus.

Kierrätetyn ja uuden jauheen seula vakiona.

Kaikki jauheen kanssa kosketuksissa olevat pinnat nähtävissä - "minkä näet, voit puhdistaa" - on ollut Nordsonin filosofia pitkään. Täydellisen värinvaihdon näet tästälinkistä.


 

Odoo • Text and Image

Nordson COD - Color on Demand

Kun vaatimuksesi on erittäin nopeat, täysautomatisoidut värinvaihdot robotti- tai käsimaalaussovelluksena on ratkaisu Nordsonin COD - color on demand järjestelmä. 

Täysautomaattiset värinvaihdot alle 30 sekunnissa. 

Järjestelmän saa vakiona 28 väriin asti. 

Nordson Encore jauhemaalauslaitteet yhdessä HDLV pumppujen kanssa, yhden ruiskun maalauskapasiteetti jopa 3 m2 / min.

 

 
 
Nordson Dynamic contouring 

Nordson Dynamic contouring on nopean värinvaihdon automaattijärjestelmä jossa jokaisen pistoolin liikettä ohjataan erikseen sisään/ulos suunnassa. Järjestelmä mahdollistaa optimaalisen ruiskutusetäisyyden säilyttämisen monimutkaisissakin kappaleissa ja nostaa linjan automaatioastetta. Ohjelmoinnin tarve on vähäinen koska kappaleen muoto luetaan valokennoilla. 


 
 
Nordson jauhemaalauslaitteet

Nordson pääpaikka Euroopassa on Saksassa Düsseldorfin lähellä paikkakunnalla jonka nimi on Erkrath. 

Siellä voidaan tehdä asiakkaille testejä lyhyelläkin varoitusajalla niin että asiakas osallistuu testeihin paikanpäällä, etänä tai saa videotallenteen testeistä. Ole yhteydessä niin viedään sinun järjestelmäsi uudelle tasolle johon vain Nordson pystyy. Siirry takaisin edelliselle sivulle.