0
Kieli
Valuutta

Giardina ruiskuautomaatti - kun haluat laatua ja osaamista

Giardina Group

Giardina Group on perheomisteinen Italialainen yritys. Giardina on yli 50 vuoden kokemus puuteollisuuden pinnoituskoneiden valmistuksesta. Giardinan tuotelinjaan kuuluvat mm UV- uunit, konvetionaaliset uunit, telakoneet, ir-uunit, ruiskuatomaatit ja telakoneet. Suomeen koneita on tuotu yli 20  vuoden ajan erilaisiin sovelluksiin.

 

Odoo • Text and Image

Giardina Ruiskuautomaatti

Erittäin varmatoimiset ja laadukkaat ruiskuautomaatit Giardina Group. Ruiskuautomaatit ovat optimaalisesti suunniteltu niin että ilmavirtaukset ja pintakäsittelyn laatu ovat huippuluokkaa. Koneen ruiskutustila on riittävän iso ja ilman kierto ja ohjaus on erinomainen eli kone pysyy puhtaana ja tekee erittäin laadukasta maalausjälkeä. Ruiskuautomaatissa on isot ikkunat joka puolella jotta maalin ruiskutusta voidaan seurata niin haluttaessa.

Traverssien etäisyydet toisistaan ovat riittäviä, joka minimoi yliruiskutusta ja varmistaa hyvän pinnan laadun. Ruiskuautomaatissa on leveä paperimatto, jossa on nopeat rullien vaihdot. Erittäin tarkka valokenno lukee kappaleen mitat ja muodot ja ohjaa ruiskujen toimintaa. Traverssit liikkuvat tasaisesti ja ruiskutus voidaan hoitaa myös kahden syöttöjärjestelmän kautta tulevilla aineilla. Normaalisti koneessa on 4+4 pistoolia ja 2 ainepiiriä tehokkain pistoolein ja pumpuin. Suodattimien vaihto on helppoa. Poistoilmamäärää voidaan säätää tarpeen mukaan. Tuloilma otetaan tehdastilasta omien tuloilmapuhaltimien ja suodattimien kautta. Giardina Groupin Italian tehtaalla on mahdollista järjestää testejä erilaisin kokoonpanoin kaikenlaisille tuotteille. Ole yhteydessä niin aletaan miettiä seuraavaa ruiskuautomaattiasi.

 
 

Giardina ruiskuautomaatti metritavaralle

Katso oheinen esittelyvideo Giardina ruiskuautomaatista ja linjasta, joka on suunniteltu erityisesti metritavaralle.

Giardina ruiskuautomaatti levymäiselle tavaralle

Katso oheinen esittelyvideo Giardina ruiskuautomaatista ja linjasta, joka on suunniteltu erityisesti levymäisen kappaleen maalaamiseen.